U sklopu Inicijative privatnog sektora za mlade, u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca, NJ.E. gđa. Tanya Dimitrova, veleposlanica Republike Bugarske u Republici Hrvatskoj, održala je predavanje na fakultetima u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Splitu i Varaždinu, na temu kako otkriti svoju misiju.

Dr. sc. Tanya Dimitrova već nekoliko godina živi i radi u Zagrebu kao izvanredna i opunomoćena veleposlanica Republike Bugarske u Republici Hrvatskoj.

Dok predano radi na produbljivanju odnosa bugarske i hrvatske kulture, paralelno svojim djelovanjem nastoji pomoći što većem broju ljudi, pa tako i mladim, talentiranim i ambicioznim studentima, kojima je ovim predavanjem otkrila konkretne smjernice kako postaviti ciljeve u životu i naći svoj entuzijazam, kako se osloboditi strahova i ograničenja u postizanju cilja i kako sami izgraditi svoju stvarnost.

Hrvatska će udruga poslodavaca za studente uključene u Inicijativu za mlade organizirati brojna predavanja, radionice i seminare, a kako je bilo na prvom predavanju možete vidjeti na priloženim fotografijama.